AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden temiz su içmek

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek kendisine fırsatlar yaratacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden acı su içmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir