AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede su içmek

Kahve falında çeşmede su içmek

Kahve falında çeşmede su içmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede su içmek gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında çeşmede su içmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden avuçla su içmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden su içmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek ününün çoğalacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine işarettir.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, donatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir