AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hasret çekileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak ona şifa olmayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kişinin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir