AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üzerinde oturmak

Kahve falında su üzerinde oturmak

Kahve falında su üzerinde oturmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında su üstünde oturmak faturalarını ödeyemez olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içine oturmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üzerinde oturmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulur.

Kahve falında su içinde oturmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işarettir.

Kahve falında su kenarında oturmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında suya oturmak hayallerinin söneceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir