AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine oturmak

Kahve falında suyun içine oturmak

Kahve falında suyun içine oturmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, donanımlı kılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, temize çıkacağına inanılır.

Kahve falında suyun içine oturmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında suyun üstünde oturmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kenarında oturmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında su üstünde oturmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içine oturmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında suya oturmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında suyun başında oturmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde oturmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir