AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kenarında oturmak

Kahve falında su kenarında oturmak

Kahve falında su kenarında oturmak kimseyle konuşmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında su kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında su kenarında oturmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında oturmak sıkıntı yükleneceğine, başının ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında uçurum kenarında oturmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında pencere kenarında oturmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Kahve falında cam kenarında oturmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarında oturmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir