AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya oturmak

Kahve falında suya oturmak

Kahve falında suya oturmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çıkmaza düşeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında suya oturmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında su içinde oturmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında su üzerinde oturmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında su üstünde oturmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içine oturmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde oturmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üzerinde oturmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suyun başında oturmak geleceğinin de umut vadedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir