AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde oturmak

Kahve falında su içinde oturmak

Kahve falında su içinde oturmak ün ve itibar sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde oturmak gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında su içinde oturmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde oturmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde oturmak dünyanın kendisine galip gelmesine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında araba içinde oturmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilliklerin içinde oturmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, elindeki malların gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami içinde oturmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, haram mal yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde oturmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir