AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun kenarinda oturmak

Kahve falında suyun kenarinda oturmak

Kahve falında suyun kenarinda oturmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hastalıklarının düzeleceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına tabir olunur.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında su kenarında oturmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Kahve falında pencere kenarında oturmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, işlerinin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarına oturmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında sahil kenarında oturmak onunla yeniden kavuşacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kenarında oturmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine yorulur.

Kahve falında mezar kenarında oturmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir