AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üzerinde oturmak

Kahve falında suyun üzerinde oturmak

Kahve falında suyun üzerinde oturmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sabrını zorlayacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında su üstünde oturmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üzerinde oturmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun başında oturmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su üzerinde oturmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak işinde herkesten bir adım önde olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde oturmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında suya oturmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde oturmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir