AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık üstünde yürümek

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında elinin üstünde yürümek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek hastalıklara şifa bulunacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir