AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın üstünde yürümek

Kahve falında ayın üstünde yürümek

Kahve falında ayın üstünde yürümek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ayın üstünde yürümek yapılan işin bol kazanç getireceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın üstünde oturmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ayın üzerinde yürümek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ip üstünde yürümek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, önemli kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında pamuk üstünde yürümek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında elinin üstünde yürümek hiçbir sorun yaşanmayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında dizinin üstünde yürümek güzel gelişmeler yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında çimen üstünde yürümek sorunların ortadan kaldırılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir