AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üstünde oturmak

Kahve falında ateşin üstünde oturmak

Kahve falında ateşin üstünde oturmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında ateşin etrafında oturmak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ateşin üzerine oturmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, rızkın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir