AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay üstünde oturmak

Kahve falında ay üstünde oturmak

Kahve falında ay üstünde oturmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ay üstünde oturmak zenginliğe kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünde ay görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında köprü üstünde oturmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı üstünde oturmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde oturmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezar üstünde oturmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde oturmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir