AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa üstünde oturmak

Kahve falında masa üstünde oturmak

Kahve falında masa üstünde oturmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında masa üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında masanın üstünde oturmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet eder.

Kahve falında masa üstünde oturmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine işarettir.

Kahve falında nikah masasında oturmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında masanın etrafında oturmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında nikah masasına oturmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında masaya oturmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masa oturmak vefalı bir insan olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir