AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusuna girmek

Kahve falında su kuyusuna girmek

Kahve falında su kuyusuna girmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, makamının ve ününün artacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalet eder.

Kahve falında su kuyusuna girmek gördüyseniz:

  • Genellikle kolay başlattığınız ilişkilerde sorun yaşıyorsunuz.

Kahve falında su kuyusuna girmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek iç açıcı sözlere, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya girmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına işarettir.

Kahve falında kuyunun içine girmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu içine girmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kuyusu düşmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında su kuyusuna düşmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu bulmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, araba alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir