AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun içine girmek

Kahve falında kuyunun içine girmek

Kahve falında kuyunun içine girmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içine girmek gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında kuyu içine girmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içine girmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında su kuyusuna girmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında kuyuya girmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kuyu bulmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuyunun içinde bebek görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek tövbe etmeden vefata, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir