AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu içine girmek

Kahve falında kuyu içine girmek

Kahve falında kuyu içine girmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu içine girmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında kuyunun içine girmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında su kuyusuna girmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine inanılır.

Kahve falında kuyuya girmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu içine girmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, kendisine fazlaca kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuya su dökmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalet eder.

Kahve falında su kuyusu düşmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, tatsız haberlerin alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir