AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya girmek

Kahve falında kuyuya girmek

Kahve falında kuyuya girmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya girmek gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında kuyuya girmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazancının hiç azalmayacağına delalettir.

Kahve falında kuyu içine girmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içine girmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında su kuyusuna girmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek hem de işinde söz sahibi olacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuyu doldurmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kapalı kuyu görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir