AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusu bulmak

Kahve falında su kuyusu bulmak

Kahve falında su kuyusu bulmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulur.

Kahve falında su kuyusu bulmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında su kuyusu bulmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu bulmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek karısının çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuyu suyu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük su kuyusu görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Kahve falında su dolu kuyu görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında birinin su kuyusuna düştüğünü görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir