AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık kuyuya girmek

Kahve falında karanlık kuyuya girmek

Kahve falında karanlık kuyuya girmek daha zengin hale geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık kuyu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düşmek onlarla gönül birliği edeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık kuyuya düştüğünü görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, mevkilerinin yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık bir kuyuya düşmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında su kuyusuna girmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya girmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir