AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kazmak

Kahve falında su kazmak

Kahve falında su kazmak işinde aranan biri haline geleceğine, mali krize gireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su kazmak gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında su yolu kazmak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında su kazmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalı kazmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında su kuyusu kazmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yaş toprak kazmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kazmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elle toprak kazmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir