AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalları görmek

Kahve falında su kanalları görmek

Kahve falında su kanalları görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında su kanalları gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında su kanalı kazmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında sulama kanalına düşmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanaldan akan su görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek spora başlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalları görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su kanalı görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında boş su kanalı görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Kahve falında su kanalında yürümek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir