AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanaldan akan su görmek

Kahve falında kanaldan akan su görmek

Kahve falında kanaldan akan su görmek olaylı günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, alışveriş yapacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kanaldan akan su gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında kanaldan akan su görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında akan kanal görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanalda su görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında su kanalına girmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında su kanalı kazmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalı görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu kanal görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir