AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalına girmek

Kahve falında su kanalına girmek

Kahve falında su kanalına girmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kanalına girmek gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında su kanalına girmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanala girmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalı görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su kanalları görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalı görmek lükse ve konfora kavuşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalından geçmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kanalında yürümek bulunan mevkinin kaybedileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir