AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulama kanalına düşmek

Kahve falında sulama kanalına düşmek

Kahve falında sulama kanalına düşmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, itibarını geri kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulama kanalına düşmek gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Kahve falında sulama kanalına düşmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalına düşmek sahip olacağı malın faazlalığına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanala düşmek eşi ile arasının açılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla kanala düşmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine işarettir.

Kahve falında su kanalı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Kahve falında su kanalı kazmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında su kanalında yürümek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir