AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kanalında yürümek

Kahve falında su kanalında yürümek

Kahve falında su kanalında yürümek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, toplumda yükseleceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, onu darda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kanalında yürümek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında su kanalında yürümek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorulur.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında su kanalı görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına alamet eder.

Kahve falında sulama kanalı görmek yeni başlangıçlar yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulama kanalına düşmek maddi gücünün yerine geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında su kanalları görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanalda su görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalında balık görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir