AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanal suyunda yüzmek

Kahve falında kanal suyunda yüzmek

Kahve falında kanal suyunda yüzmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanalda yüzmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanalda su görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanaldan akan su görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su kanalına girmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu kanal görmek mutlu günler göreceğine, geri planda kalacağına alamet eder.

Kahve falında su kanalları görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulama kanalı görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir