AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanala girmek

Kahve falında kanala girmek

Kahve falında kanala girmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kanala girmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kanala girmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında su kanalına girmek hayatının iplerini eline alacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su kanalı kazmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanalda yıkanmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu kanal görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kanala düşmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kanaldan akan su görmek bununla yüceleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon kanali görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir