AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla kanala düşmek

Kahve falında arabayla kanala düşmek

Kahve falında arabayla kanala düşmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla kanala düşmek gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sevindirici şeyler duymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla kanala düşmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize inanılır.

Kahve falında sulama kanalına düşmek sıkıntılı bir işe girileceğine, hoş muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında su kanalına düşmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kanala düşmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanalda boğulmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında kanala girmek kişinin gülen yüzünün solacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında kanal eşmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir