AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanala düşmek

Kahve falında kanala düşmek

Kahve falında kanala düşmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanala düşmek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında su kanalına düşmek uzun bir hayat yaşayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında sulama kanalına düşmek özlemelerin son bulacağına, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Kahve falında kanala düşmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arabayla kanala düşmek mevcut konforunun da devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında su kanalı görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında su kanalına girmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanal temizlemek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir