AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ısıtıcı görmek

Kahve falında su ısıtıcı görmek

Kahve falında su ısıtıcı görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kalabalık günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında su ısıtıcı gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında su ısıtıcısı görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında su ısıtıcı görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından ısırılmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak her zaman kötülük için çalışacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında belinden ısırılmak yolunda huzurla devam edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir