AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ısıtıcısı görmek

Kahve falında su ısıtıcısı görmek

Kahve falında su ısıtıcısı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında su ısıtıcısı gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında su ısıtıcı görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su ısıtıcısı görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında ısırmaya çalışan köpek görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında ayağından ısırılmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrikli ısıtıcı görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırıldığını görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir