AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz tarafından ısırılmak

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok büyük borçlar alacağına, tecrübe kazandıracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Kahve falında kaz tarafından ısırılmak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kaz tarafından kovalanmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir