AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak ısırıp koparmak

Kahve falında parmak ısırıp koparmak

Kahve falında parmak ısırıp koparmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında ısırarak parmak koparmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin parmağını ısırarak koparmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının ısırıldığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet eder.

Kahve falında parmak ısırıp koparmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağını ısırıp koparmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında parmak ısırarak koparmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının parmağını ısırıp koparmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını ısırarak koparmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir