AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Kahve falında yavru kedi tarafından ısırılmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi tarafından ısırılmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru köpek ısırması görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at tarafından ısırılmak refah içinde yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir