AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ırmak görmek

Kahve falında su ırmak görmek

Kahve falında su ırmak görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında su ırmak gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Kahve falında ırmaktan su içmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su ırmak görmek gözünün yaşını sileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta su görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su ırmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ırmağı geçmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük ırmak görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt akan ırmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında süt ırmağı görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir