AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük ırmak görmek

Kahve falında küçük ırmak görmek

Kahve falında küçük ırmak görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, kazancın daha da arttırılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında küçük ırmak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında küçük ırmak görmek hak yolundan ayrılmayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında sütten ırmak görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iki ırmak görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ırmakta balık avlamak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında ırmakta kaybolmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ırmak görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmağın kuruduğunu görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir