AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta su görmek

Kahve falında ırmakta su görmek

Kahve falında ırmakta su görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta su gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında su ırmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmaktan su içmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su ırmak görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmakta su görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dere ırmak görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında süt ırmağı görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir