AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmağı geçmek

Kahve falında ırmağı geçmek

Kahve falında ırmağı geçmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında ırmağı geçmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında ırmaktan geçmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek büyük miktarda para kazanacağına, bir ömür olacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak üzerinden geçmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmağı geçmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak geçmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmakta boğulduğunu görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında ırmakta boğulmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir