AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ırmak

Kahve falında su ırmak

Kahve falında su ırmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına tabir olunur.

Kahve falında su ırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında su ırmak görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ırmakta su görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında ırmaktan su içmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına inanılır.

Kahve falında su ırmak doğru yatırımlar yapacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda ırmak görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında taşan ırmak görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kazancının da azalacağına yorulur.

Kahve falında dere ırmak görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir