AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içildiğini görmek

Kahve falında su içildiğini görmek

Kahve falında su içildiğini görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, özgüveninin artacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında su içildiğini gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında avucundan su içirmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya su içirmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içme suyu görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında su içip doymamak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu balon görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvana su içirmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir