AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içip doymamak

Kahve falında su içip doymamak

Kahve falında su içip doymamak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yüzünün hep güleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içip doymamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında çok su içip doymamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içip suya doymamak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içip doymamak sıkıntılar son bulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evin icinde dolasmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında su içmek suya doymamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doya doya su içmek gönül hoşluğu yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında su içmek ve doymamak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir