AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucundan su içirmek

Kahve falında avucundan su içirmek

Kahve falında avucundan su içirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avucundan su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında avucundan su içirmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında avuçla su içirmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içi görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sol avuç içi görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında avuç içi yara görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Kahve falında avuç içi kan görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Kahve falında avuç içi kaşımak büyük bir rahatlama yaşayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içi öpmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, çok sevinçli haberler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir