AnaSayfa / Genel / Kahve falında içme suyu görmek

Kahve falında içme suyu görmek

Kahve falında içme suyu görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içme suyu gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında yılana su içirmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını su içerken görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, erken evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında annenin su içtiğini görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye su içirmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çok su içip doymamak çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında su içildiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık su içtiğini görmek huzura kavuşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir