AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hayvana su içirmek

Kahve falında bir hayvana su içirmek

Kahve falında bir hayvana su içirmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iyileşeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvana su içirmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında su içen hayvan görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir hayvana su içirmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvana su içirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında hayvanların iç organlarını görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hayvanın iç organlarını görmek özel muamele göreceğine, borçların artacağına yorulur.

Kahve falında hayvan iç organı görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında hayvan iç organları görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında hayvanlara su vermek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir