AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya su içirmek

Kahve falında hastaya su içirmek

Kahve falında hastaya su içirmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında hastaya su içirmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında hastaya su içirmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında hastaya süt içirmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında hastaya çorba içirmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye su içirmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine su içirmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içme suyu aramak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su içen birini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, yeni yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuya su içirmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir