AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu balon görmek

Kahve falında içi su dolu balon görmek

Kahve falında içi su dolu balon görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu balon gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Kahve falında içi su dolu balon görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu balon görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek kendisi ile baş başa kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bakır kazan görmek her daim bereketli işler yapacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir