AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Kahve falında erkek çocuğa su içirmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, belalı insanlara denk geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuna su içirmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa su içirmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna su içirmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa süt içirmek gönül hoşluğu yaşayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna süt içirmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe su içirmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe su içirmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir