AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin su içtiğini gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercine su içirmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercine su vermek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlere su vermek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında su içerken boğulmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içen inek görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında kuzuya su içirmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir